Какво ново в играта искате
#11 Deportivo 11.09.2013 21:42
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

не искам новости в играта.искам да няма изненади от типа без национали този сезон или сезона да почва когато админа си реши.това ще рече админа да си върши работата и да има постоянна комуникация между нас.гледам,че хората наблягат върху това да няма СТ-та.не е лошо като идея,защото те така или иначе са много неясен модул в момента и несправедлив най-вече както се убедих този сезон.но повтарям пак най-важното е админа да е сериозен и оттам нататък всичко ще си дойде на мястото и лека полека играта ще се понапълни пак.

#12 Removed user 11.09.2013 21:46
Forty-niners
135 Posts

имам няколко предловения които са шалидни и за двата сървъра:
1.съгласен с колегите за премахване на супер талантите
2.Премахване на опцията за смяна на и-мейл адрес
3.трансферите да се правят само под формата на търг,отбора направил най-висок залог да купува играча автоматично след изтичането на съответното време.
4.наказан играч да се заменя аштоматично.Може да се въведе опция асистент мениджър.
5.добавяне на нови опции към стадиона(може като 9-та сграда).Например: тревна настилка,тоалетни,лавка,табло,осветление и т.н.Да се вдигат до определено ниво,да носят бонуси(пример:1 ниво осветление+2% зрители)но времето за строеж да е повече от 6 дни на ниво и всяко следшващо ниво и да е 2 пъти по-скъпо от предходното.Също да се плаща подръжка за тях.Когато се строи ниво от стадиона да не може да се стри от тези опции и обратното.
6.админа да обръща по-голямо внимание на играта.
7.отборите без вип да тренират играчите си по 240 мин.

#13 В Ъ Л Ц И Т Е 11.09.2013 21:52
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

Би било много по-интересно във всяка конференция да има първа и втора лига, а не цели четири. Така като се намалят първенствата на половина ще има тръпка и зрелищност. (beer) (beer) (beer)

#14 Removed user 11.09.2013 22:15
Us
463 Posts

Така нека кажа и аз моето мнение :)
1-Админа да отделя малко повече време за играта :)
2-Напълно съм съгласен с колегите супер талантите да ги няма или да са нещо като под формата на търг примерно на сезон по 5 играча или нещо подобно :)
3-Трансферите да са под формата на търг както преди рестарта :)
4-Опцията за смяна на имейла да се промени ..имам предвид да се израща съобщение към стария ти имейл за съгласие за смяна с нов защото много отбори си патят ...
5-Найстина може някой нова сграда да се измисли но за момента не е чак толкова притрябвала
6-Може и някой гъзарийка да се измисли..примерно както каза колегата строене да тъбла,тоалетни,паркинги и тн. с процент повече хора по стадиона или нещо подобно.
7-Намаляване на лигите от 4 на 2.
8-Някой турнирче при децата но без опит и умора или той да е минимален :) или само при спечелване на турнира.
9-Виртуален учител за новорегистриралите се :)

Имам и една молба към админа...отбора от моята група Bayer Leverkusen(старо име Zloto13) да се върне на истинския си притежател зашото е откраднат !!!!(punch)

#15 Removed user 12.09.2013 16:42
Flames
60 Posts

Админа се събуди, браво! (handshake)

#16 Zzloto13 12.09.2013 16:54
Zzloto13
18 Posts
Since 31.08.2013

Да има Администратор в играта.Да не му се молим като на Бог.Когато има гафове за които е виновен,не да се извинява а да компенсира играчите.Админа да не пита за нови опции а да си размърда мозъка той печели от нашите капиталовложения в тази игра.И не на последно място да гарантира ,че няма да има кражби на отбори както стана с моя отбор zloto13 и това не е първият случай.Стигам до извода,че админа е съпричастен към кражбите на отбори.

#17 Removed user 12.09.2013 18:39
Blue fire balls
424 Posts

Ще предложа реални неща , като няма да бъда критичен все още.
1. В конференция да има по 2-а потока , т.е. ако взема за пример моя да се слеят примерно 7/1 и 7/2 и другото сливане 7/3 и 7/4 като това да бъде с баражи между отборите в 2-ата потока и това да реши кои ще са в Б групата.
2. Да се премахнат 14 г. СТ , а за източване на кредит и за да има какво да купуват отборите които не развиват ДЮШ да останат 15 г СТ
3. Да има опцията за зададени смени в играта за да може дори и да не си онлине да можеш да си планираш някъкви смени .
4. Не ВИП потребителите да им се възможност за услеснено трениране на отборите , а не всеки път да избират минутите за тренировка.
5. Ако може раздела помощ и този който е свързан с конкретни въпроси , да работи по-пълноценно , а не за конкретни въпроси да получаваме отговор " да се обсъди във форума на играта " има въпроси които са от компетенцията на админа и никъкво обсъждане не може да даде отговор , ако самия админ не участва в него.
Това са предложения които ми идват наум в момента .Успех и се надявам играта да върви напред , не са много българските продукти които да се харесват на любителите на такива игри и е грехота да ги зачеркнем така лесно

#18 FC United 12.09.2013 19:01
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Направени са фоста предложения така че има на какво да се раноти.Относно СТ или да ги магат всички или отават и 14ки.

#19 Саутхямптън 12.09.2013 19:16
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

<blockquote><h3>ZAQS написа:</h3>Ето нещо в съответствие със сегашната ситуация... ... ясно е, че скоро 300 човека, които играят, няма да станат повече, ноако могат да се разместват... ще им е по-интересно, пък и ще се освободят някои лиги от многогодишните си властелини....</blockquote>

ооооооо това е доста добро. мен ми омръзна от 4 години да играя все с едни и същи, при това сериозни не повече от 2-3ма мениджъри. малко разместване било чрез жребий или каквото й да е ще ок :)

#20 Removed user 12.09.2013 19:43
Royal rockettes
67 Posts

Като говорим за развиване на младите отбори,крайно време е да се измисли нещо за непровеждащият се съботно-неделен турнир.За да живне играта трябва много реклама във популярни сайтове,иначе съм съгласен с всички предложения по-горе/да не изброяваме всичко/,най-спешно обаче според мен е премахването на СТ и намаляването на нациите наполовина!